Bröllop

Först av allt stort GRATTIS till bröllopet. Vi på Växtkraft hjälper gärna till att förgylla er dag med blomster.  Innan du kommer till oss rekommenderar vi att du bokar en konsultation. Då sätter vi oss ner och diskuterar färg, stil och blommor efter säsong. Kolla gärna runt på lite inspiration innan ni kommer till oss. Konsultationen kostar 500:-/h och de drar vi av på fakturan när ni bokar hos oss.

Brudbukett

En brudbukett ska återspegla dig och er stil på bröllopet. Elegant, vild, bohemisk, romantisk… Din brudbukett kan se ut precis hur som helst, de är bara fantasin som sätter gränser.

För att matcha med brudens bukett skapar vi också buketter till dina brudtärnor. De brukar vara en mindre version av brudbuketten.

Vigsel och Bröllop

Bröllopet ska bli en oförglömlig dag och blommor brukar vara en stor del för många. Vi strävar efter att göra er bröllopsplanering enklare. Våra florister skapar gärna blommor till er vigsel eller bordsdekorationer. Hos oss kan ni få leverans av era blommor, hyra vaser. Kanske är de något annat ni funderar över, tveka inte att fråga.

Vi på Växtkraft vill självklart hjälpa just dig med dina bröllopsblommor, men boka i tid. Vi tar emot 1-2 bröllop per helg och i mån av tid under sommarperioden.

Galleri