Trädgården

Välkomna till vårt 1500 kvadratmeter stora trädgårdsavdelning!

Vår trädgårdsavdelning är öppen mellan
april-oktober.

Här hittar ni stor sortering av olika perenner, buskar och träd som trivs i vårt klimat på det småländska höglandet.

Vi samarbetar med svenska odlare och får leveranser flera gånger i veckan under perioden april-oktober, utöver vårt ordinarie sortiment kan vi ta hem specifika växter på beställning.

Hembesök

Vi erbjuder designhjälp för mindre delar av din trädgård, t.ex rabatter, köksträdgård, val av växter vid entrén. Konsultation kostar 500:-/h.

Kolla gärna in vår checklista innan vårt besök och mejla den till oss.

Större ritningar och grävning/plantering hjälper vi tyvärr inte till med. Men har samarbetspartners vi gärna rekommenderar.

Dammprodukter

 
Vi säljer pumpar, fontäner gräsmattegödsel, du har möjlighet att hyra såmaskin och bult vid köp av gräsfrö. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsentusiast eller nybörjare är du välkommen att besöka oss och vi kommer hjälpa dig med alla steg längs vägen.
 

Gräsmatta

Drömmer du om en grön, mossfri gräsmatta? Vi har alla tillbehör och kunnig personal som hjälper dig att lyckas med detta.

Vi säljer Weibulls gräs, ett svensk kvalitetsgräsfrö. Hos oss hittar du också gräsmattegödsel, du har möjlighet att hyra såmaskin och bult vid köp av gräsfrö. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsentusiast eller nybörjare är du välkommen att besöka oss och vi kommer hjälpa dig med alla steg längs vägen.